Prin consultatia stomatologica se identifica sanatatea cavitatii bucale. Dupa consultatie, dumneavoastra si medicul stomatolog veti discuta posibilitatile de tratament si veti planifica cea mai buna modalitate de rezolvare a oricarei probleme.

Cum decurge prima vizita la cabinetul stomatologic Urgent Dental?

Pentru a avea o imagine de ansamblu asupra problemelor din cavitatea ta bucala este necesara o consultatie de specialitate. In cadrul acesteia, vom discuta pe langa problemele de sanatate generale si Nevoile – Dorintele –Asteptarile tale de la tratamentul stomatologic pe care il vei urma. Iti vom cere sa completezi un chestionar medical, pentru a ne fi mai usor sa intelegem problemele pe care le ai din punct de vedere stomatologic.

O radiografie panoramica ne este necesara pentru a avea o imagine de ansamblu asupra problemelor cavitatii tale orale.

Vom realiza eventual si cateva fotografii pe baza carora vom discuta dorintele pacientilor nostri din punct de vedere estetic. Estetica dentara este ramura stomatologiei cu cel mai mare impact asupra personalitatii tale, de aceea vom discuta toate posibilitatile de tratament de care poti beneficia in cabinetul nostru stomatologic.

In urma examenului clinic iti vom propune mai multe planuri de tratament, iar de comun acord vom stabili realizarea unuia dintre acestea. Iti vom putea spune care sa fie asteptarile tale la finalul acestuia. Educarea pacientilor este o preocupare continua in cabinetul nostru stomatologic.

Pe langa examinarea cavitatii bucale, medicul stomatolog va va pune cateva intrebari legate de: motivul prezentarii in cabinetul stomatologic (urgenta sau control de rutina), sanatatea dumneavoastra generala, tratamente medicamentoase sau de alta natura pe care le urmati, dieta, igiena bucala, fumat si bauturi alcoolice.

Va puteti astepta ca medicul stomatolog sa:

  • examineze fata si gatul.

  • palpeze zona submandibulara.

  • examineze cavitatea bucala, limba, obrajii si buzele, cerul gurii (zone unde problemele nu sunt vizibile sau simtite).

  • consulte dintii si gingiile pentru a determina sanatatea lor sau daca exista carii incipiente, afectiuni parodontale.

  • in cazul copiilor, medicul stomatolog va examina, de asemeni, dezvoltarea maxilarelor in cazul in care tratamentul ortodontic este necesar acum sau pe viitor.

  • compare sanatatea dentara actuala cu cea de la vizita anterioara; va decide necesitatea efectuarii unei radiografii pentru a obtine mai multe informatii, sau realizarea unor modele de studiu pentru masuratori ulterioare.

Consultatia stomatologica in cadrul primei vizite la cabinet poate dura mai mult.

Care sunt beneficiile unui control periodic?

  • consultatiile stomatologice regulate si realizarea curatarii dintilor la 6 luni, maxim 1 an de zile, va ajuta la preintampinarea complicatiilor ce pot aparea la instalarea cariilor dentare sau depunerea de tartru, astfel incat interventiile medicului stomatolog sa fie minime si costul tratamentului dentar sa fie redus.

  • printr-o consultatie amanuntita, medicul stomatolog poate preveni problemele viitoare, va poate explica optiunile pe care le aveti si puteti lua impreuna o decizie privind planul dumneavoastra de tratament.

Tratamente efectuate:

Tarife:

Tarifele pe care le practicam urmaresc sa stimuleze interesul pacientilor nostri pentru calitate, folosind materiale performante si aparatura ultra-moderna. Va vom vorbi in avans despre costul tratamentului si va vom informa in legatura cu orice optiune de tratament disponibila.