Albirea dintilor

Ce metoda sa folosesc pentru a-mi albi dintii?

Cu siguranta veti gasi tratamente de albire in multe farmacii. Dar intrebare pe care o auzim des este daca chiar functioneaza. Raspunsul este un da "commercial", deoarece functioneaza pana la un anumit nivel de alb si doar si in putine cazuri cu rezultate cu adevarat vizibile. Oricum solutia cea mai buna, cu rezultate mult mai sigure si cu niveluri de alb mult mai deschise este oferita de catre medicul dentist. Asta deoarece foarte multe substante folosite pentru albire sunt interzise comercializarii catre publicul larg, putand fi folosite doar in medii profesionala.

Foarte multi pacienti apeleaza la clinica noastra pentru a obtine un zambet mai stralucitor. Este sigur, rapid si putin costisitor. Puteti obtine albirea dintilor superiori, inferiori sau a intregii guri. Se poate apela fie la albirea la domiciliu, mai lenta, folosind gel special de albire si gutiere, fie, daca preferati, puteti apela la metoda rapida de albire in cabinet (power-bleaching) cu lampa speciala de albit.

Simplu si Sigur

Laser Smile foloseste pentru tehnologia de albire un patent avansat - TCIA (Target Chromo phore In - Phase Accelerated-Activation). Utilizand caracteristicile cromatice unice ale laserului impreuna cu gelul pentru albit brevetat LaserWhite 10, activat de lungimea de unda a laserului, sistemul LaserSmile asigura o albire sigura, rapida, placuta si eficienta pentru Dumneavoastra in doar o sedinta.

Varianta cea mai sigura si cu rezultatele cele mai impresionante se obtine prin combinare albirii in cabinet cu rezultatele mai comode si mai accesibile ale albirii la domiciliu. Intregul proces, de la inceput pana la sfarsit dureaza aproximativ doua saptamani. Procedurile din prima sedinta vor duce la obtinerea unor rezultate imediate vizibile si de catre dumneavoastra. Apoi, in fiecare seara din cele doua saptamani care vor urma veti folosi niste gutiere speciale care se muleaza perfect pe dintii dumneavoastra.

Dar din aceste doua saptamani doar 1 ora veti petrece la clinca noastra - o sedinta de 45 de minute la inceputul tratamentului in care se va efectua albirea cu lampa speciala si veti reveni ulterior peste 14 zile pentru o sedinta scurta de control si pentru sigilarea efectelor tratamentului.

Sistemul de albire in cabinet

Procedura de albire in cabinet este extrem de simpla. Dupa doar o sedinta relaxanta in cabinetul stomatologic, veti pleca cu un zambet alb si stralucitor in mai putin de o ora:

  • se aplica o protectie gingivala pentru a proteja tesuturile moi din vecinatate
  • gelul LaserWhite 10 se aplica pe dintii ce urmeaza a fi albiti
  • se activeaza cu LaserSmile fiecare cadran in parte timp de 15 secunde si se repeta daca este necesar (4 cadrane)
  • se indeparteaza gelul si protectia de pe dinti. Sunteti acum gata pentru noul Dumneavoastra zambet LaserWhiteSmile

Sistemul de albire la domiciliu

  • Evident, nici sistemele de albire la domiciliu nu si-au pierdut din valoare, iar in toate situatiile care necesita albire, cleaning-ul profesional cu cateva zile inainte este absolut obligatoriu
  • Nuantele obtinute atat prin sistemele “take home”, cat si prin cele “in office”, sunt de pana la 8 ori mai luminoase decat cele initiale, iar rezultatul este garantat pentru 1-2 ani

De asemenea puteti opta pentru una dintre cele doua metode de albire (acasa cu gutiere sau in cabinet cu lampa speciala), in functie de dorintele dumneavoastra si bineinteles de sfaturile pe care vom fi bucurosi sa vi le oferim. Daca dintii dumneavoastra nu au o nuanta foarte inchisa poate fi suficient tratamentul la domiciliu in gutiere individualizate.

Cum va mentineti zambetul?

Dupa tratamentul cu LaserSmile puteti sa va reluati igiena dentara normala. In acest timp este indicat sa va abtineti de la consumul unor produse care pot interfera cu tratamentul de albire. Este vorba de cafea, ceai negru, tigari sau vin rosu.

La final se poate aplica o substanta care sa "sigileze" efectele tratamentului de albire. Puteti de asemenea ca dupa o perioada de cateva zile de la incheierea tratamentului de albire sa reluati consumul produselor care pateaza dintii cu mentiunea ca de-a lungul timpului va trebui sa repetati sedinte mai scurte de albire pentru a contracara efectul acestora.

Este indicat pentru coroane, fatete sau obturatii?

Chiar daca rezultatele variaza, procedura de albire nu este in general indicata pentru coroane, fatete sau obturatii. Consultati specialistul LaserSmile pentru a discuta prognosticul tratamentului.

Cat este de durabil rezultatul?

Rezultatele albirii pot fi vizibile pentru mult timp - ani de zile, cu conditia opririi fumatului, a unei igiene adecvate si unui consum ponderat de alimente si bauturi colorante.

Succesul tratamentelor de albire depinde in cea mai mare masura de motivatia pacientului si de cooperarea acestuia. Cei care urmeaza indeaproape instructiunile sunt extrem de satisfacuti de rezultate. Acesti pacienti pleaca de la noi cu un zambet mai stralucitor decat au avut probabil vreodata. Este important de precizat ca tratamentele de albire au efect doar asupra dintilor si in nici un caz asupra obturatiilor (plombelor). Daca aveti obturatii pe care le doriti inlocuite va rugam sa precizati asta atunci cand va prezentati la cabineul nostru pentru a discuta eventualele solutii disponibile.

Rezultatele in timp variaza de la individ la individ in functie de structura dentara si obiceiurile personale. Tratamentele de albire folosite la Urgent Dental au aprobarea Asociatiei Medicilor Dentisti din Romania. Procedurile sunt lipsite de riscuri si nu au efecte secundare de nici un fel asupra gingiilor sau dintilor dumneavoastra. Daca doriti sa aveti mai multa incredere in dumneavoastra probabil ar trebui sa incepeti cu un zambet fermecator. Si aici va putem ajuta noi, medicii de la Urgent Dental.


<< Tratamente efectuate